Световноизвестната актриса Моника Белучи си взе куче от България. Домашният любимец

...
Световноизвестната актриса Моника Белучи си взе куче от България. Домашният любимец
Коментари Харесай

Моника Белучи си взе куче от развъдник в България

Световноизвестната актриса Моника Белучи си взе куче от България. Домашният любим на актрисата е поръчан от разплодник в Пловдив, написа " Телеграф ".

" Да, истина е, беше преди време. Един човек го взе, не персонално тя, и го изпратихме, само че беше за нея предопределено кучето ", потвърдиха от развъдника. Става дума за място до Пловдив, където от години се отглеждат породисти дребни кученца от породата чихуахуа. Любимецът на Моника Белучи е от късокосместата минипорода.

Оказа се, че освен международни, само че и родни звезди са си взимали кучета от същото място. Например домашният любим на Софи Маринова също е оттова. А напълно неотдавна Мисис България Роксана Кирилова се снабди с чистокръвно мини чихуахуа в кафяв цвят със сини очи. То е една от най-любимите породи на звездите в международен мащаб, изключително на дамите. Една от първите в света е имала и самата Мерилин Монро.

За страдание тези дребни другари са по джоба на по-заможни хора. Цената на сходно малко кученце варира от 2000 до 4000 лева. Става дума за образец с потекло и документи. Кучето на Моника Белучи към този момент даде поколение и за него се броят огромни суми от богаташи от Русия.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР